torsdag 30 maj 2013

Laga mat-ångest

Varför tycker jag att det är så tråkigt att laga mat? Kanske för att det finns annat som är så mycket roligare. Som att skriva, greja i trädgården eller bara sitta och bläddra i en trädgårdstidning.

Men eftersom jag tycker om att äta god och hyfsat nyttig mat måste jag anstränga mig lite. Åtminstone ibland.

Ikväll ska vi grilla hamburgare men innan dess måste barnen och jag ha något att äta. Helst något lagat. Jag är sugen på spansk omelett. Att äta, inte laga.
.

4 kommentarer:

 1. Hur görs en spansk omelett?

  SvaraRadera
 2. Vanligtvis älskar jag att laga mat, men just nu har nånting hänt, jag tycker inte det är kul! Det går nog snart över och spelar inte så stor roll för mannen min gör det lika bra, men i alla fall - konstigt!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Laga mat är inte min favorit heller. I alla fall inte vardagsmat. Jag har brist på fantasi och kör gärna "säkra" kort som inte alltid uppskattas av hela familjen men eftersom ingen annan erbjuder sig att laga mat så har jag sagt att då har man heller ingen rätt att klaga utan snällt äta det jag serverar men aptråkigt är det i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Maria: Man steker lök och potatis och rör sen ner ägg som blir en omelett! Ser ut som en bit paj, förutom att det saknas pajdeg då.

  Snäck: Bra med matlagande män!

  Gafflan: Nä, de har ingen som helst rätt att klaga!

  SvaraRadera