fredag 9 augusti 2013

Det rullar på, livet

Jag har kommit på att jag behöver rensa i röran här hemma. Rensa som i boken Rensa i röran med Feng Shui.

Det behöver verkligen slängas saker. Läggas undan. Slängas lite till.

Igår morse hade jag ont i ena knät när jag gick ur sängen. Det onda höll i sig någon timme och i takt med att jag rörde mig försvann det. Idag känner jag inget. Tackålov. Kanske överansträngning? Borde kanske inte sprungit i förrgår. Borde kanske inte utökat rundan.

Nu blir det till att vila idag och kanske i morgon. Sen får det bli en promenad. Kanske med lite mindre power än vanligt. Får se. Vill ju inte dra på mig mer ont än jag redan har. Räcker med en dum armbåge som vägrar bli bra.

Vad gäller armbågen så kör jag lite styrketräning för underarmen varje dag, och stretchar. Och när jag skriver använder jag mitt epikondylitband, som spänns över underarmens muskel. För att avlasta muskelfästet i armbågen. Tycker att det känns bättre när jag använder det.

Dessvärre har jag kört fast i mitt skrivande, lagom till jag börjar skriva igen. Drabbats av Tvivlet.
.

4 kommentarer:

 1. Usch för Tvivlet! :( Skriv ändå, bara lite, säg, en sida. Ett ord i taget, det är nog enda sättet. Vet hur förrädiskt det där Tvivlet kan vara dock.

  SvaraRadera
 2. det kanske bara beror på att du inte skrivit på ett tag, och släpper så snart du sätter igång! :)

  SvaraRadera
 3. Tvivlet kommer man nog inte undan, tror att alla som skriver drabbas av det ibland.

  Och apropå smärta: Det sägs att den som fyllt femtio och inte har ont någonstans när hen vaknar på morgonen, är död. Nu är det ju ett tag kvar tills du fyller femtio men kroppen smygstartar med invänjning från typ fyrtio, är min erfarenhet.

  SvaraRadera
 4. Kati: Säkert är det så att det släpper snart. Hoppas jag.

  Nilla: Man kommer nog inte undan vare sig tvivlet eller smärta. Synd.

  SvaraRadera