Idag jobbar jag mellan tretton och sexton. Hemmaförmiddag alltså! Ljuvligt. Har gödslat lite blommor, rört runt i en lite missnöjd kompost och slängt ihop ett bröd.
Det sista återstår att se hur det blir … jag har experimenterat med lite brödingredienser - bytt ut vetemjöl mot lite annat … känns som att det är dömt att misslyckas, men jag ville ändå testa. Bikarbonat gör att degen inte behöver knådas eller ens vidröras, en klar fördel.
Vid halv tolv ska jag befinna mig på jobbet, för då ska min yngsta dotter läsa en egenskriven saga för min avdelning! En skoluppgift. Hennes tvillingbror ska läsa på kusinens avdelning!
Ska komma ihåg att smörja in mig ordentligt idag, igår brände jag nacken och lite av axlarna. Gaaaah.
.
Det sista återstår att se hur det blir … jag har experimenterat med lite brödingredienser - bytt ut vetemjöl mot lite annat … känns som att det är dömt att misslyckas, men jag ville ändå testa. Bikarbonat gör att degen inte behöver knådas eller ens vidröras, en klar fördel.
Vid halv tolv ska jag befinna mig på jobbet, för då ska min yngsta dotter läsa en egenskriven saga för min avdelning! En skoluppgift. Hennes tvillingbror ska läsa på kusinens avdelning!
Ska komma ihåg att smörja in mig ordentligt idag, igår brände jag nacken och lite av axlarna. Gaaaah.
.
Hur misslyckat ett bröd än blir brukar det alltid vara gott direkt när det kommer ut ur ugnen. Jag gissar att det är därför 70 procent av allt jag bakar blir uppätet under den första timmen. Dagen efter... not so much.
SvaraRadera