fredag 2 maj 2014

Lite träning också kanske?

Funderar på att ge mig ut och springa en sväng. Eller jogga snarare. Kanske rent av tantlufs. Oavsett vad så måste jag ut.

Det blir inte bra om jag inte gör av otåligheten någonstans. Och ja, jag måste erkänna - fåfängt nog - jag vill ha en vältränad kropp och platt mage. Och då måste man röra på sig har jag hört. Funkar inte att äta godis och annat onyttigt och samtidigt sitta still. (För ser man ut som jag, typ skinn och ben och fett på magen … och dessutom lider av svullen mage och svankrygg, ja då ser man gravid ut. Och sådär snyggt när det är magen som putar ut och inte brösten.) Antingen kurvig eller inte kurvig. Inte pinnig med degmage.

Andra får se ut precis som de vill, det gör inte mig något, det här inlägget handlar enbart om mig! Det finns de som tycker att muskler är fult, jag tycker att det är jättesnyggt! Dessutom kommer så mycket annat bra med en stark kropp och jag gillar att vara stark och hälsosam. Så, nu har jag försvarat mig också, vilket jag inte alls behöver egentligen.

Nu ska jag ut och tantlufsa. För att jag tycker om det! Helst känslan när träningen är över.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar