söndag 11 maj 2014

Nu får det banne mig räcka!

Huvudvärk för fjärde dagen i rad. Troligtvis (förhoppningsvis) kolhydratabstinens. Har slutat med vetemjöl igen. I alla fall i allt för stora mängder.

Har längtat efter rostat bröd med smält smör idag. Verkligen längtat. Men stått emot. Tyvärr åt jag två hallongrottor när vi hade besök. Två. Kunde jag inte nöjt mig med en, om jag nu var tvungen att äta någon över huvud taget?! Dumt.

I morgon hoppas jag att jag vaknar utan värk, för det tär! Inget verkar hjälpa heller. Det har inte blivit särskilt mycket nytta gjord, men hey, jag är väl värd lite slapp helg ibland jag också.

I morgon tänkte jag ägna åt redigering. Det är änna dags för det nu. Och så längtar jag efter att få fortsätta. Det känns bra!
.

2 kommentarer:

  1. När jag var på hälsokontroll sist sa läkaren att jag nog har migrän och att det finns en receptfri nässpray som hjälper jäkligt bra mot just migrän (han själv har också det och tycker den funkar jättebra!). Jag har inte provat den själv, men tydligen hjälper den bara om det är migrän man har... samtidigt så kan det ju vara värt ett försök, om inget annat funkar! hoppas det går över snart!

    SvaraRadera
  2. Nina: Det är inte migrän. Jag hade migrän i flera år innan jag fick barn, och då låg jag i mörker och mådde illa. Efter barnen kom får jag huvudvärk mer sällan - även om det varit ofta nu på sistone - och betydligt lindrigare. Tror att det är stress och hög ljudnivå när jag jobbar.
    Tack ändå för tipset!

    SvaraRadera