onsdag 28 maj 2014

Onsdag redan

Oj vad tiden går fort och oj vad jag är usel på att uppdatera här.

I fredags passade jag barn på dagen och var på AW på kvällen. Sååå mysigt att sitta och prata och skratta med goa vänner. Synd att vi gör det för sällan bara.

Hand och arm gillar inte datorskrivandet så jag försöker vila just nu. I morgon åker jag och maken till Rom, själva! Huset passas av barn och barnvakter - lyxigt!

Rom liksom. Har aldrig varit i Italien, men länge velat komma dit och nu ska jag komma till Rom, som för mig är den främsta av alla italienska städer. Längtar!

Lite trist är att jag är förkyld … inte mycket men tillräckligt för att känna mig dålig. Feber och kli i svalg. Trötthetskänsla i kroppen och igår var jag så yr att det kändes som att jag var jättefull! Allt bara gungade. Otäckt. Och jobbigt eftersom jag blir så illamående av allt som snurrar och gungar.

Nu ska jag inta horisantalläge igen.
.

2 kommentarer:

  1. Åååh Rom är fint. Måste vara perfekt nu innan det är en miljon turister som köar till varje sak man vill se. Jag har bara varit där i juli och då har det varit väldigt trångt. Men fint.

    SvaraRadera
  2. Åh, ha det så jättebra i Rom! Det är en dröm jag haft länge att få komma dit, vi har bilat till Venedig två gånger men aldrig kommit längre ner än så. Hoppas du kan sova bort förkylningen inatt! Kram!

    SvaraRadera