fredag 4 november 2011

Så mycket vilja, så ingen struktur

Jag är full av energi och ska göra massor idag! Åstadkomma stordåd i och utanför hemmet. (Att det är lätt att vara kaxig medan man sitter i soffan och dricker kaffe med datorn i knät bortser vi från just nu)

Jag har tvättat lakan idag och hängt dem på tork. Efter kaffet (om sisådär en timme) ska jag mangla dem och jag hoppas innerligt att mangeln inte jävlas med mig då. Som när jag skulle mangla min löpare för ett par veckor sen. Den var visserligen snustorr när jag gjorde det, men ändå. Det gick inte. Den var fanimig mer skrynklig efteråt än innan. Och jag blev så vansinnigt förbannad att jag knycklade ihop duken, slängde den med full kraft i klinkergolvet och sen stampade jag på den. Efter det knödde jag ner den i tvättkorgen och la på en annan löpare på bordet. Ha! Där fick du dum-duk. För mangeln var det väl inte fel på? Får det inte vara.

Så. Jag har egentligen inget att blogga om, vill bara fördriva tiden i soffan istället för att ta itu med allt jag tänkt ta itu med.
         .

2 kommentarer:

  1. Struktur har jag inte. Ingen diciplin heller. Ibland skulle jag behöva någon som sa till mig på skarpen. Någon som gav mig en rejäl spark där bak för jag har en tendens att skjuta på saker...ju tråkigare desto längre drar jag ut på det. Som nu t ex läsa bloggar är ju så mycket roligare än att ta itu med handuks och lakanstvätt. ;D
    Kram

    SvaraRadera
  2. Haha, med mitt humör är det nog säkrast att jag INTE skaffar mangel.

    SvaraRadera