tisdag 29 november 2011

Ska gå ut

Det regnar.

Jag är trött och lite tung i huvudet. Men jag ska gå ut. Måste få mina steg och måste få lite frisk luft och lite motion - det är riktigt skönt att komma ut en stund varje kväll och liksom rensa hjärnan. Jag går inte särskilt fort och inte särskilt långt. Ibland går jag och småpratar för mig själv också. Och så fantiserar jag och dagdrömmer, jag har till och med suttit i morgontv och berättat om min nyutgivna bok som naturligtvis är en bestseller, men det skulle jag aldrig erkänna så det berättar jag inte för någon.

Vad jag ska fundera på ikväll vet jag inte. Är inte upplagd för något alls så jag kommer nog bara gå och längta efter att få komma hem till sängen och sova. Gud, jag är verkligen en kul tjej.
      . 

5 kommentarer:

 1. Skönt och få prata av sig ibland :)
  Då är egna promenader bäst.
  Mys i soffan nu! kram

  SvaraRadera
 2. Jag har längtat hela dagen efter att få komma hem och krypa till sängs.
  Nu har jag varit hemma i 4,5 timma och inte ens i närheten av sängen. Känner att det är bäst jag kör på nu när jag har andan uppe och så jag somnar ordentligt sen.
  Hoppas promenaden var behandlig.

  Go natt!

  SvaraRadera
 3. Promenad med eget samtal känner jag igen. Brukar lösa all världens problem på det sättet. ;D
  Kram

  SvaraRadera
 4. När vardagen blir lite grå och trist är det bra att kunna gå o fantisera lite... :)

  SvaraRadera
 5. Sv: Går 2ggr/år för jag har problem med några tandfickor. Gäller att hålla koll på dom så att jag inte råkar ut för tandlossning. Dom är på väg att försvinna efter idogt arbete från min sida och hennes.

  SvaraRadera