fredag 2 mars 2012

Det är något med fredagar

Även om jag inte jobbar (och alla dagar är som fredagar) så är det något speciellt med fredag. Antingen så är det något nedärvt som ligger kvar i generna sen arbetsfri lördag infördes, eller så är det bara så att det är något speciellt med Fredagar.

Enda lilla nackdelen med att vara hemma hela tiden är att inte få uppleva den här fredagskänslan med andra. Men den är så försvinnande liten att jag kan vara utan den.

Nu har jag snart avslutat mitt kaffe och då ska jag göra frukost.

Idag ska jag ha skrivfri fredag. Min armbåge bråkar med mig (och jag med den) så jag måste nog vila den lite.
Men man kan aldrig så noga veta. Jag tycker ju inte om när andra bestämmer över mig. Inte ens när jag själv gör det. Så om armbågen mår bra i eftermiddag blir det kanske ett par hundra ord skrivna.

Men kursen, nästa uppgift, får vänta till på måndag. Tills dess ska jag bara njuta av att det går så bra med skrivandet! (För uppgift 2 är betydligt svårare än uppgift 1 och jag har en känsla av att det kommer fortsätta så.) Hm.
       .

2 kommentarer:

 1. Hej
  Sitter just och funderar hur jag hittade hit men jaja nu är jag här i alla fall. Någon mer än jag som tagit sig tid att leva sin dröm att måla, skirva, fota och dricka alldeles för mycket kaffe...hehe

  Återkommer gärna

  Ha det gott
  Emm

  SvaraRadera
 2. jag vill också ha ett skrivbord där det står en kopp kaffe. Hur gör man? Jag städar bort min röra lite då och då men efter en dag är det någon som varit där och stökat till det. Nu ska jag uppfostra de andra som använder bordet genom att visa en bild på ditt.
  Ha en fin dag

  SvaraRadera