måndag 13 augusti 2012

Eller snart

Jag har ännu inte skrivit något idag. Jag blev så fruktansvärt trött och sömnig att jag bara var tvungen att lägga mig på rygg på vardagsrumsgolvet och vila lite. Passade på att lyssna på Soran Ismails Sommar i P1 - för övrigt jättebra och intressant.

Nu sitter jag upp på nämnda golv och väntar på att få energi. Kanske i form av äldsta dotterns cornflakeskakor (hur långsamt kan bakning gå egentligen?!).

Och så funderar jag mycket över skrivandet. Vissa saker vill jag kanske ändra på i texten. Ska jag göra det nu meddetsamma (eller när jag får energi) eller vänta tills jag sätter igång och redigerar?

Ska jag börja redigera redan nu och hoppas att jag får nya idéer? Jag tycker liksom att jag inte har något mer att tillföra nu. Förutom att börja formulera ett slut. Jag måste liksom sy ihop säcken nu, snart. Någon slags vändpunkt tror jag att jag har kommit till. Eller till det ställe där en vändpunkt borde komma.

Svårt att komma på vad den vändpunkten skulle vara. Eller ska jag strunta i att runda av och hoppas på att storyn blir bra ändå? Kanske inte. Jag gissar att ett Så levde de lyckliga i alla sina dagar inte funkar mitt i en story.
        .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar