måndag 6 augusti 2012

Hemma i civilisationen

Efter tre och en halv vecka i smålandsskogen är vi nu hemma i "stan" igen. Det regnar här. Dumt eftersom jag har massor av lakan som skulle behöva tvättas och hängas ute på tork.

Jag har skördat en jättestor och jättegod gurka från mitt växthus, och så massor av små solmogna tomater! Och ännu fler blommor som väntar på att bli tomater. Frågan är om de hinner mogna. Nästa år ska jag inte ha fullt så många plantor som i år.

Idag är en bra dag att åka till IKEA och bunkra upp med ljus, ljus och åter ljus. Hösten är snart här. Och mörkret. Mörka kvällar är rätt mysigt och då måste det finnas gott om stearinljus.

Snart ska jag komma igång och skriva igen. På det som ska bli min första bok. Ska jag vara ärlig har jag börjat tvivla på texten. Eller snarare på innehållet i texten. Vem är jag att tro att jag kan skriva en bok, liksom? Men, jag ska inte ge mig. Jag sa inte upp mig från jobbet med förevändningen att skriva en bok, bara för att ge upp drömmen! Oh. No.
    .

5 kommentarer:

 1. Nej, du ska inte ge dig!

  Och det där tvivlet hör till.

  SvaraRadera
 2. hurru, tvivlaren, såklart att du inte ska ge upp.

  SvaraRadera
 3. Klart du inte ska ge upp, tvivla kan du göra på... Vädret typ :)
  //Pillargontanten

  SvaraRadera
 4. Rätt tänkt! Kämpa på och skriv gärna om det så kanske jag också får "tummen ur" och skärper till mig. ;)

  SvaraRadera
 5. Nilla: Är det säkert att det hör till?

  Åsa: Har du någonsin känt tvivel?

  Pillargon: Vädret ja .... Hm.

  Om bland annat: Snart så ... har fortfarande semester, men börjar så smått ställa in på att komma igång och skriva igen.

  SvaraRadera