lördag 25 augusti 2012

Jag måste hej jag måste hej jag måste hejda mig

Förlåt för den töntiga (melodin) rubriken.

Lite så är det, att jag måste hejda mig när jag kommer in i ett flow - annars går det lätt överstyr. Nu pratar jag inte om städning för där har jag inga som helst problem med att hejda mig. Skrivandet menar jag. Ibland kommer jag in i ett flow som är så himla bra och då skriver jag och skriver och skriver .... Och när jag sen läser igenom det efter några dagar eller veckor inser jag att det bara är blajj. Jag har så himla roligt när jag skriver att jag kopplar bort hjärnan och glömmer att det ska bli en bok, som helst ska läsas av andra och gärna uppskattas och ge en stunds underhållning.

Jag tror att ska jag lyckas med det måste jag hejda mig lite när jag skriver. Kanske skriva lite mer medvetet?

Förutom att jag har några rena fönster och skinande rena handfat har jag nu också, med makens hjälp, möblerat om ett klädskåp och en hylla. Jag tror att det blev bra.

Nu ska jag återgå till skrivandet. Hoppas att jag inte slarvat bort flowet, men att jag håller mig någorlunda till ämnet.
        .


2 kommentarer:

  1. men är det inte bra med flödande flow. Då har du ju massor kvar även om du tar bort det du inte tycker om efter ett tag - jag menar då finns det ju lite att ta av

    SvaraRadera
  2. Shamrock: Jo, det har du nog helt rätt i. Men jag resonerar som så: hellre kvalitet än kvantitet. Men det är nog inte helt rätt tänk.

    SvaraRadera