onsdag 29 augusti 2012

Nu får jag falla ihop i en hög

Jag har förutom kört en väldig massa bil, listat mig på VC och bokat läkartid, hämtat och burit och monterat ihop tre delar en kompostbinge på enligt maken inte så jättelämplig plats (så jag kan likväl inte börja göra jord redan idag) även skrivit ett kapitel på texten, klippt kvistar och lagt i botten av nämnda kompost (vill ju bara sätta igång nu ju, innan jag hinner tröttna) och - pay attention - gjort mitt livs första köttfärspaj. Som faktiskt blev helt okej. Nästa gång ska jag krydda köttfärsen lite mer, tänkte inte på att stanningen tog bort lite smak.

En sak till jag gjort, klippt remsor av aluminiumfolie och hängt i havtornsbusken. Inte jättesnyggt, men jag kommer förhoppningsvis få ha dem i fred från skatorna.

Nu orkar jag inte lyfta ett handtag till. Jo, jag ska gå ut och lägga ner locket på min kompost för jag trodde att jag skulle fortsätta klippa kvistar efter maten, men se det var ingen idé eftersom vi ska flytta den, men innan dess måste vi - som i maken - bygga lite platt mark, och så ska jag lägga in sekatören i växthuset. Sen är jag klar. Och helt färdig. Slut.
.


2 kommentarer:

  1. Du är värd en kväll i soffhörnet hör jag :-)

    SvaraRadera
  2. Venus: Jag tycker det jag. Om inte annat så orkar jag inte så mycket annat..... :)

    SvaraRadera