onsdag 8 augusti 2012

Jaha, nähä

... är tydligen något jag säger ganska ofta, enligt mina barn. Och då i samband med att jag reser mig från bordet för att ta tag i något (disk, tvätt eller något annat husligt).

Idag håller jag till i tvättstugan, av förklarliga skäl (se mitt förra inlägg). Det är tyvärr inget skämt - min tvättstuga ser ut som ett fullständigt bombnedslag. Jag hann aldrig riktigt tvätta klart allt efter resan och sen åkte vi till Småland med ny tvätt som följd. Så ja, jag har att göra ett tag framöver. Det ostadiga vädret hjälper inte riktigt till heller. Jag vill ju kunna hänga ut tvätten!

Annars då? Det drar ihop sig för att börja skriva min bok också. Och då hittar jag på massor av andra "måste-saker". Skrivkramp och prestationsångest. Jag är lite rädd att jag ska upptäcka att manuset suger. Varför tror jag att jag kan skriva en bok som andra vill läsa? tänker jag ibland. Det borde jag inte tänka. Jag borde tänka att kan andra få ge ut böcker (av varierande läsupplevelsegrad) så kan jag.
           .

4 kommentarer:

 1. Åh, men vad skönt att ha något att göra idag ;)
  Och ja.. Öland. Suck. Love it. Men de Småländska skogarna är väldigt härliga de också!

  SvaraRadera
 2. Åh! Du har en tvättstuga! Mitt badrum ser ut så där och tvättstugan på gården är fullbokad till måndag. Inte kul alls.....
  Så klart du skriver en bok som andra vill läsa! På´t bara! :)!

  SvaraRadera
 3. Elin: Skönt att slippa sitta och slappa bara!

  Cina: Jag är glad att jag har en dörr till tvättstugan, som jag kan stänga.

  Åsa: :)

  SvaraRadera