fredag 23 oktober 2009

Hellosan!


Shit vad rtevligt det är med afterwork ibland. och vad trevligt det är med vin som inte är dåligT!!! (som förra gaången, gaaah) Jag åt en trevlig och jättegod pizza med någon getost (den hettenågot iitalienskt som ajg aldrig hört förut) parmaskinka, ruccola och kanske någo mer. Himla gott. LIte för mycket bröd kanske, för min smak. Och så vinet till. Restaurangen vi var på är väldigt snygt och trevlig också. Dit kan jag tänak mig att gå igen. (ju äldre jag blir desto mer partypingla blir jag! Det bådar ju gott!!) (det kan hända att det bara existerar i min fantasi, men låt det vara där då, det funkar utmärkt det med)

Om en veckan blir det party i Varberg. Med lite spa innan! Och jag behöver en partytop. Skulle behöva en. Något gott att förfesta på och så förvandlas vi elva till partypinglor hela högen!

Nu är det visst läggdags. Maken som nog skulle sova när jag kom hem satt vaken och tittade å film (glad för att få ha fjärrkontrlollen i fred)? Nu gick han och la sig och jag som sittre och gäspar sp ögoenrne tåras ska följa efter. Knaske vara en fin flicka och sminak av mig?

I morogn kväll ksa jag vara singelmmama hemma. Gud så skönt! Bara jag som bestämmer vad som ska visaa på tv. Om någo tska visas alls. Och så ska det ätas gott!

Men nu sägnen coh sova! Längtar ihjäl mig.

Over and out. Om jag inte slockaar hhär på soffan. Tanken är lockande.


5 kommentarer:

  1. Det var en pizza i min smak!!
    Du verkar haft trevlig med tanke på visst bokstavsbortfall=)

    SvaraRadera
  2. Orkade du sminaka av dig igår? Det orkade inte jag. Jag orkade inte ens blogga. Man skulle nästan kunnat tro att vi var på samma after work.

    SvaraRadera
  3. Cobra: Ja...

    Mita: Jättetrevligt! Minst lika trevligt som antalet bokstavsbortfall!

    Tjockis: Jag sminkade av mig! Glad för det i morse kan jag säga...

    SvaraRadera
  4. Du är inte bara knaske en fin flicka. Du ÄR en fin flicka.
    (Knaske var det du som skrev först, jag bara härmar ;))

    SvaraRadera