torsdag 15 oktober 2009

Lyxfällan


Jag sitter och tittar på Lyxfällan. Enbart för att kunna hänga med i snacket på lunchen i morgon. För jag blir smärtsamt påmind om varför jag inte tittar på sådana program ... De är ju vidriga: Folk som har sämre koll på sin ekonomi än vad jag har! Vad är några övertrasseringar, betalningspåminnelser och nekade köp mot att sitta med huuuuur mycket skulder som helst, och fortsätta skuldsätta sig, utan att förstå vad det är som händer! Och sen ställa upp i tv till allmän beskådan! Ok att man söker hjälp, det är ju förståeligt och normalt, men att göra det i tv!!?? (Samma med alla ensamma mammor och bönder, så inte min kopp med te)

Nu får jag nog ta en brejk. Rosta mig lite bröd och göra lite grönt te. Jag klarar inte av att se kvinnan i paret stå och gråta och hennes man står som ett besvärat frågetecken. Jag tycker synd om dem... Hoppas verkligen att de får ordning på sin ekonomi!

Rosta bröd var det!

Och sen ska jag följa fortsättningen av programmet, trots att jag får ont i magen när jag ser det.

4 kommentarer:

  1. Javisst är det otroligt att folk kan låta sin ekonomi rasa så otroligt, vad tror dom att det bara ska bli bra helt plötsligt!!! Min man kollar på de just nu och förundras över hur folk fungerar.
    HA en go kväll med rostade mackan;)

    SvaraRadera
  2. Jag såg det också, och det var svårt att fatta att det verkligen kunde vara så som det var...att de bara hade stuckit huvudet i sanden liksom och lånat på*suckar*
    Helt otroligt.

    SvaraRadera
  3. Jag har också svårt att få ihop det varför man vill skämma ut sig till den grad i tv!!?
    Är det gratis att vara med? Eller är det presenterna dom är ute efter??
    Vad kan det vara liksom! Om jag hade haft såna problem hade jag nog sökt hjälp i tysthet istället..

    Ha en bra fredag

    SvaraRadera
  4. Hej Agneta, kan detta vara intressant?
    http://omtvserier.se/jobb/

    SvaraRadera