torsdag 8 november 2012

Jag blir tokig snart

Jag ångrar att jag inte följde med maken in för att hjälpa till att leta efter. Jag går hemma och mår illa av oro, jag lider med de anhöriga, jag hoppas sååå att de hittar henne. Varför försvinner en tioåring? Barn borde inte få försvinna. Vad har hänt? Var är hon? Hur mår hon? Jag hoppas att min olustkänsla enbart beror på oro.

Mitt förra inlägg:

Min mans kollega befinner sig i alla föräldrars mardröm just nu. Hans tioåriga dotter är försvunnen sedan i morse. Sedan i morse!

Hon dök inte upp i skolan och skolan hörde inte av sig till föräldrarna.

En tioårig flicka dyker inte upp i klassrummet, och skolan kontaktar inte föräldrarna.

Jag har så ont i magen just nu. Jag vill lägga mig ner och bara gråta. Jag har dåligt samvete för att jag inte åkte med maken in för att hjälpa till och leta.

Jag ber till alla högre makter som finns att flickan ska hittas välbehållen. Snälla söta någon, gör så att hon kommer hem till sin familj igen.
.

6 kommentarer:

 1. Känner samma sak, men kan inte lämna mina egna själva...
  Hoppas verkligen att de hittar henne! Snart!!!
  Kram Cah

  SvaraRadera
 2. Har ni hört något än??!!!

  SvaraRadera
 3. Jag läste om det här tidigare idag.. det är fruktansvärt. Ens barn. Borta. Varje sekund måste vara en evighet av fruktan. Jag hoppas vid alla högre makter att hon hittas välbehållen.

  SvaraRadera
 4. Såg Missing People-inlägget på fb och fick en klump i magen.
  Hela denna dag har varit en accelererande mardröm, toppat av denna lilla tjejs försvinnande.
  Mina hemmaboende barn är 11, 8, 7 - idag - och 5, så det är lätt att identifiera mig med föräldrarnas skräck!
  Jag ber till högre makt att hon ska återfinnas välbehållen!

  SvaraRadera
 5. Ryser av skräck!

  Håller tummar och tår...

  SvaraRadera
 6. Jag sag ocksa pa fb vad som hant, gar inte ens att forestalla sig hur foraldrarna mar just nu... Onskar jag kunnat vara med och leta ocksa... Har i Tess skola behover man inte ringa pa morgonen och tala om ifall ens barn ar sjukt, det racker att de har med sig en lapp nar de ar friska igen. Kanns inte alls bra, om hon inte kommer till skolan en dag vet vi inte det forran bussen kommer forbi utan henne pa eftermiddagen. Fullkomligt idiotiskt system, manga timmar gar ju utan att nagon ens vet att barnet ar borta. Hoppas, hoppas de hittar henne inatt!

  SvaraRadera