fredag 9 november 2012

Sova? Bah!

Nej, jag kom inte till ro. Strax efter att jag lagt mig kom dessutom mina elvaåringar hem från skolan och det var lika bra att ge upp.

Det får bli en tidig kväll i kväll istället. Något gott att äta, slappa i soffan, njuta av att livet är bra. I morgon är det lördag, sonen ska på cup, maken ska på ... möte/konferens/annat borde jag ha koll?

Skönt med helg! Och nästa vecka börjar jag kanske jobba på annat ställe. Risk finns ju att jag blir utan jobb, eftersom jag valt att begränsa mig till tre förskolor. Men jag tar den risken, förhoppningsvis orkar jag skriva mer istället. Går det för lång tid utan jobb får jag väl gå med på att jobba på fler ställen. Vi har inte mindre än sju stycken inom helt okej gångavstånd. Jag kan tänka mig alla de ställena, men helst de som ligger inom max tio minuters promenad. Kräsen? Ja, lite.

Nu ska jag passa på att dammsuga och fräscha till våra badrum. Kanske slänga in en omgång tvätt också. Oj vad jag roar mig!
.

1 kommentar:

  1. Ja. Visst är det skönt med helg!
    Apropå "väckningen" jag skrev om: har haft/har jobbigt med stela höfter och ländrygg. Har börjat på bindvävsmassage och då ingår vissa steg....... ett "aj-steg" var det här men tror att det ska funka!
    Trevlig helg till dig!

    SvaraRadera