söndag 27 mars 2011

Ur led är tiden!

Jag gillar inte att vi flyttar fram klockan. Jag kommer känna av den förlorade timmen i många dagar framöver, kanske veckor? För inte kommer jag kunna lägga mig extra tidigt, för att orka upp en timme tidigare i morgon.
Jo, jag ska upp en timme tidigare i morgon. Åtminstone kommer det att kännas så. Min inre klocka vet inte att det är sommartid. Den kommer känna det som att klockan ringer kvart i fem och inte kvart i sex... Fy bubblan säger jag bara. Det är mycket bättre när vi får en extra sovtimme.

Just nu tröstar jag mig med kaffe och schweizernöt. Det är gott. Vad jag ska göra sen vetesjutton. Hänga tvätt innan den surnar, kanske. Och så blir det kanske en tur ner till Trädgårdsforum. Lönen har ju kommit och det vore väl synd om den fick ligga orörd på kontot.
   .

2 kommentarer:

  1. Det ÄR onödigt med sommar och vintertid. Hur onödigt som helst. Det blir ju mörkt och ljust och tidigt och sent hur vi än bär oss åt. Att hålla på och ställa om kockan gör det bara ännu djävligare. Varför inte införa 20 veckors semester till alla i stället. Skulle jag känna mig mindre trött av. Ja, jag skulle se mycket ljusare på tillvaron då.

    SvaraRadera
  2. Mockapocka: Jag håller med! Jag skulle bli väldigt glad och lycklig över 20 veckors semester.

    SvaraRadera