onsdag 8 januari 2014

Årets första arbetsdag

Pinsamt nog kom jag försent till jobbet i morse. Som tur var gjorde det inget. Förutom att jag kände mig dum, såklart. Hatar att komma försent, även om jag verkar hata att vara ute i god tid. Svårt det där.

Det var inskolning av tre barn idag, den fick jag ta hand om eftersom det var sjukdom och läkarbesök. Det gick hur bra som helst. Trevliga föräldrar och gulliga barn. Ett tvillingpar bland annat och jag som själv har tvillingar kände så klart lite extra för just dem. (Lite kramiga dessutom, vilket inte gjorde saken sämre direkt.)

Nu är jag helt slut. Nitton barn, första dagen efter långledigt och två föräldrar … Det spelar ingen roll att föräldrarna är trevliga och avslappnade, det är ändå ett extra arbetsmoment att svara på frågor, informera, lära känna barnen. Allt detta samtidigt som man kämpar för att komma ihåg hur man gör när man jobbar.

I morgon får jag en mjukstart på dagen. Börjar klockan tolv. Jobbar till fyra. Kommer ha det så varannan torsdag ett par månader framöver. Känns helt okej!

Nu ska barnen och jag titta på gårdagskvällens The Sound of Music. Älskade den filmen som barn och det lilla mina barn såg av den igår gjorde positivt intryck. Helst vill jag se originalfilmen, men får hålla till godo med den som sändes igår. Helt okej den också. (Fast originalpappan var snyggare).
.

1 kommentar:

  1. Jag kollade på gårdagens Sound of Music och gillade även den nya versionen.
    Fast den är ju inte lika bra som när Julie Andrew gjorde den!

    SvaraRadera