måndag 27 januari 2014

Om jag själv fick styra över mitt liv

Läste ett inlägg hos Katarina och gick igång när jag skrev en kommentar … kände att jag behövde utveckla det lite! (Dagdrömma is the shit!)

Vad jag skulle göra om jag kunde styra och ställa i mitt liv - så som jag gör i mitt bokmanus där jag kastar in personer och händelser lite hipp som happ.

I verkliga livet, om jag fick ändra på saker och styra och ställa skulle jag …

Köpa en lägenhet på Manhattan. Eller kanske hyra? Vad som är enklast. Men jag gillar att äga, inte vara skyldig någon något (förutom eventuellt banken då, men i mitt dagdrömsliv skulle jag inte behöva någon bank).

Köpa ett trevåningshus i London. I närheten av Sloane Square, kanske. Eller på Richmond Hill. Oh my God. (Tillbakalängtan så stark att jag nästan smäller av.)

Skaffa mig en privatchaufför. Fast honom skulle jag inte äga, bara betala.

Skaffa mig hemhjälp - någon som städar, handlar mat, hänger min tvätt, strök, manglar lakan, bäddar rent i sängarna och som lagar mat när jag inte har lust (allt som oftast alltså). Herrejättejesus vad jag vill att just den drömmen ska bli sann!

Anlita en bra PT. En som såg till att min motivation alltid var på topp och som såg till att jag stretchade ordentligt.

Gå på yoga. Kanske en privat yogainstruktör.

Egen massör. Inte heller hen skulle jag äga utan bara betala för väl utförda tjänster. (Mina axlar och skuldror längtar!)

Jag skulle naturligtvis också vara väldigt världsvan, smart, skärpt och drop dead gorgeous.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar