fredag 31 januari 2014

Jobb hela veckan

Jösses, vilken vecka det har varit. Jag är så inte gjord för heltid. Hur fixar ni andra det? Särskilt de som är ensamstående och som kanske inte har en fader med i bilden … Jo, jag vet. Måste man något så fixar man det. (Herregud, jag har tvillingar - jag vet att livet är allt annat än en dans på rosor när man har tre små barn och en ganska ofta frånvarande pappa. Och så sprang vägen in i mig också eftersom jag inte kunde be om hjälp eftersom jag var och är så förbannat duktig och alltid kan själv.)

Jag får välja om jag vill att vi skriver något slags anställningsavtal för de kommande månaderna (jag slipper då fylla i tidrapport för varje timme jag jobbar) eller om jag vill (som jag kallar det) frilansa.

Det är ju det här med strypsnara om halsen … (och det här här jag undrar vad det är för fel på mig?) Samtidigt är det en trygghet att veta att jag har fast inkomst varje månad i kanske fyra månader (!) (hurra för pengarna men bu för ofriheten)

Förskolechefen och jag ska prata lite mer i nästa vecka. Jag ska få fundera på saken och göra som jag vill. Tack för det!

Samtidigt: så himla roligt att få vara på en avdelning som jag trivs på.

Nu ska jag ta helg. I morgon ska jag vara projektledare för kakförsäljning. Men just nu ska jag hoppa in i myskläderna och invänta min sushi.
.

3 kommentarer:

 1. Valfrihet är alltid bra. :) Bara att välja det som känns bäst. Hoppas du får en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Att arbeta heltid är tröttsamt. Jag funderar på att arbeta 4 dagar i veckan, det skulle vara lagom tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Kati: Håller med! :) Tack detsamma!

  Susanne: Fyra dagar är max, tycker jag också. Men tre är mer lagom, dock inte för ekonomin.

  SvaraRadera