söndag 26 januari 2014

Hej och hå vad det går i ett

Hela helgen har jag gått med dov huvudvärk. Det började i fredags morse, men eftersom det mest är förlåtet just på fredagar gjorde jag ingen stor sak av det. Men sen försvann inte värken på kvällen, vilket inte är ovanligt en fredagskväll i och för sig … men fortfarande idag känner jag av värken.

För mycket vin igår? Två glas. Två halvflaskor, en med min man och en med min syster. Knappast va?

Det kan nog komma sig av aktiviteten jag tagit på mig … att hålla i och styra upp äldsta dotterns fotbollslags kommande säljaktivitet. Det här att hålla i saker, som inte bara gäller mig själv och min familj, känns sådär. (Ja, jag har troligtvis prestationsångest och jag dör om jag måste prata inför folk. Tyvärr.) (Samtidigt som jag tycker att det är lite roligt! Konstigt det där, hur feg man kan vara.)

Förutom detta har jag tagit på mig att vara med och arrangera en after work för nämnda lags föräldrar. Men då är vi åtminstone flera som hjälps åt. I nuläget är vi två.

Pengarna ska gå till tjejernas Spanienresa i påsk och det är ganska mycket pengar de behöver få in. After worken måste bli väldigt rolig och lyckad!

Som om det inte räckte med allt som redan är så ska jag nu snabbt slänga på mig kläder, smink och vinterkläder för att ta mig till sonens innebandymatch. Dit jag måste gå eftersom bilen är på väg till Lerum för yngsta dotterns match.

Om jag längtar hem? Ja, jag har ju en text att bli klar med och ja, det kliar i fingrarna för att få fortsätta med den! Hoppas på lite respons snart också, av en testläsare. Spännande värre!
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar