söndag 26 januari 2014

Det var den helgen det

Jösses vad fort det går. Jag har ingen ångest för att jobba i morgon (lite jobbigt bara att börja kvart över sju och jobba till arton och däremellan klämma in ett utvecklingssamtal).

Att det känns bra att jobba beror säkert på att det är tillfälligt. Samt att det är en härlig avdelning jag är på; goa barn och föräldrar (de allra flesta i alla fall) och bra kollegor.

Sen hjälper det till att veta att det är under en tid bara. Och att jag kommer få förhållandevis fet lön, vilket behövs eftersom det varit lite skralt ett tag. Vill gärna ha råd att shoppa något trevligt i Italien, samt ha råd att göra något kul med familjen på semestern.

Dock längtar jag väldigt mycket efter mina lediga dagar igen. Mina skrivdagar.

Nu ska jag ta en promenad, därefter äta kvällsmat och (tyvärr) duscha (vilket är så tråkigt). Helst ska jag hinna varva ner innan sänggående också, så att jag inte ligger vaken halva natten. Det blir så jobbigt dagen efter i så fall.
.

3 kommentarer:

  1. Jag funderar oxå på vart helgerna tar vägen

    SvaraRadera
  2. Ja, det var den helgen det... hoppas du får ro och sömn och lycka till imorgon! :)

    SvaraRadera
  3. Italien? ska du till italien? :P Där behöver du en bra shoppingkassa! :D och en extra (tom) resväska för alla skor du kommer hitta!

    SvaraRadera