lördag 18 januari 2014

Korthelg

I morgon är helgen nästan slut. Redan nu känner jag hur lite det är med två dagar ledigt i veckan. Hoppas verkligen att jag inte behöver jobba heltid, känner jag lite spontant just nu. Samtidigt som jag väldigt gärna vill ha pengarna! Samt komma in mer i arbetslaget, vara med på planering, få lite mer ansvar och fler uppgifter.

Men två dagar är för lite. Hur sjutton överlever folk att jobba heltid år efter år?
.

5 kommentarer:

 1. Ja inte är det kul och jobba :)
  Skulle kunna gå i pension idag, förstår inte dom som jobbar till 67!
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Jag tycker de flesta verkar som om de inte överlever på heltid år efter år. Så sura och ledsna människor det finns i det här landet ... Man måste skaffa sig en fantastisk hobby för att klara att jobba heltid tror jag, om man inte nöjer sig med att vara sur och glåmig. Mvh, hon som tänkte glamma upp sig rejält det här året.

  SvaraRadera
 3. Anna: Skulle också kunna gå i pension nu, så jag hinner göra allt som jag tycker är kul :)

  Hanna: Det är nog så, att de flesta inte står ut. Stressen slår undan glädjen och vänligheten hos många människor.
  Tyvärr hinner och orkar man inte med så mycket hobby när man jobbar heltid, tycker jag.
  Mocklis de som får jobba med sin hobby … och kunna livnära sig på det de tycker är roligt. Ska jag också försöka göra så småningom.

  SvaraRadera
 4. Vem har sagt att man överlever??? Själv bryter jag ihop då och då till en liten fläck och så blir det bra ett tag igen. Jag har en lapp på min ytterdörr där det står så här: det finns en guldkant runt varje moln". De orden läser jag varje gång jag går utanför dörren. Om det hjälper vet jag inte men det har bivit ett mantra.
  Å andra sidan har jag blivit bra på att prioritera när jag väl är ledig. Kliniskt rent radhus och zero tvätthögar försöker jag inte ens uppnå, då blir det lättare. Kan jag träna mer än en gång/v är det bonus och så trimmar jag kidsen till att hjälpa till. Då hinner vi göra lite annat. Men visst tusan är det tajt!!!!!!!!

  SvaraRadera
 5. Cina: Skönt att höra att andra bryter ihop ibland! :)
  Heltid är för mycket. För alla. Tror jag.

  SvaraRadera