måndag 16 januari 2012

Blandad måndag

Först, upp tidigt och iväg till tandläkaren. Skrapa tandsten så jag trodde att jag inte skulle ha några tänder kvar. Vilket hemskt skrapande krasande ljud! Och sen betalningen. Åttahundra, drygt, för några foton, och jävligt ömt tandkött. Men jag betalade gladeligen, jag hade nämligen inga hål! Tjohoo!

Det kan vara att jag slutat med godis (nåja, men i alla fall kraftigt dragit ner på det de senaste åren och nu sen första januari har jag nolltolerans) och inte småäter i tid och otid. Och att jag använder tandtråd ganska ofta och ibland (oftast precis innan och efter tandläkarbesök). Ja jösses vad jag är redig. Är det det nya mogna jag? Redis.

Nä men faktum är att jag hatar att ha hål i tänderna. Hatar hatar hatar tandläkarborr. Usch.


Jag blev uppvaktad av mina kolleger idag, med sång och present. Två söta berlocker till mitt Thomas Sabo-armband. Tyvärr upptäckte jag när jag kom hem att jag tappat en av mina gamla gamla berlocker, den med blingbling. Gaaaah, vad det retar mig! Tur att det inte var en av de nya, det hade varit pinsamt och tråkigt. Men nu har jag ingen som blingar. Måste nog shoppa mig en ny.


Nu ska jag ut och gå. Stegtävlingen på jobbet har satt igång igen idag. Så nu är det tävling igen! Det är dessutom väldigt skönt att komma ut och gå en sväng. I natt ska jag sova gott!


      .

2 kommentarer:

  1. jag tycker om att gå till tandläkaren. Bara sitta där tillbakalutad och låta någon annan ta ansvaret för situationen. Helt min grej.

    SvaraRadera
  2. Jag är på helspänn och vaktar mina tänder med min tunga.
    Gud nåde vad jag kan bråka med tandläkarens brutala fingrar.

    SvaraRadera