söndag 8 januari 2012

Ett par saker som är typiskt mig

(Finns många saker men nu är det två jag fokuserar på)

1) Jag har fem veckor kvar att jobba. Sen är jag ledig/hemmafru/författarwannabe/kreativ mångsysslare - LYCKLIG. Bara för det börjar jag lite smått undra när händer det? För det kan ju inte bara vara så bra att det faktiskt blir så himla bra som jag föreställt mig? Något jäkla smolk i bägaren måste det ju komma. I form av en otäck bilolycka när vi åker hem från Norge kanske? Får ej hända får ej hända får ej hända!!! Men så tänker jag. Inte är väl jag värd att få vara riktigt glad och lycklig?! Dumt. För visst är jag väl värd det?

2) Om en vecka fyller jag år! Jag fyller år! Det är min födelsedag! Min dag! Bara min! Jag älskar att fylla år! Och att jag fyller 40 stör mig inte det minsta. Förutom att jag inte för mitt liv kan förstå att jag fyller 40. Det är ju ... vuxet. Och har alltid (tidigare i alla fall) varit sååå gammalt!!! En vecka kvar till 40. Sen är det bara fyra arbetsveckor kvar. Tjohoooo!

Nu: frukost. Hög tid.
       .

5 kommentarer:

 1. Hahaha, ska vi bilda klubb? ;)

  SvaraRadera
 2. Åh! Vad roligt! Ska du vara hemma och skriva?
  Klart att du är värd att vara lycklig, så inte kommer det att hända något dumt!

  SvaraRadera
 3. Varför då? Livet får vara bra. Passa på att njut. Det kan vara en kort tid men även resten av ditt liv. Min mormor sa alltid att man inte skulle vänta på olyckor för då kom dom. Sluta genast du är värd att ha det lite bra. Drick ditt kaffe och njut fast det är Gevalia
  Sköt om dig

  SvaraRadera
 4. 40 är det nya 30 - var det någon klok som sa. Bara att njuta av att du blir mognare, klokare, snyggare!

  SvaraRadera