lördag 28 januari 2012

Det får räcka så

De där 29 orden. De blev inte fler ens efter promenaden på nästan 7000 steg. Jag hann inte. Det var tid för lunch och sen var det dags att duscha och byta om för att gå på fyraårskalas.

Efter kalaset blev det en promenad till, med maken, och nu är jag uppe i 12500 steg. Och nu måste jag sminka av mig och gå och lägga mig.

I morgon ska jag spana in en skrivarkurs. Jag tror att jag måste ha någon som kör med blåslampa i röven stjärten på mig. Snart kommer jag ju ha tiden...! Och henne jag skriver för just nu, hon kallade mig Birgitta i senaste responsen. Känns inte helt ärligt och personligt. Kanske lite väl mycket klipp- och klistra där...

Men en kurs får det nog bli. Behöver hjälp med mitt skrivande, om det ska bli något riktigt av det. Det där med dramaturgi behöver jag lära mig. Sy ihop alla lösa trådar till en säck. Eller nåt.
   .

4 kommentarer:

 1. Låter väl bra med en kurs tycker jag, så att du kommer igång nu när du ska vara hemma för att skriva. Så att du inte bara knallar omkring hemma och sätter på tvättmamskinen, surfar, läser blaskorna och låter tiden gå och tänker att "jag ska bara.." innan du sätter dig med pennan;)

  SvaraRadera
 2. Vilken skrivarkurs tittar du på? Jag behöver också hjälp, speciellt med dramaturgin, så skrivkurs hade inte varit helt fel =)

  SvaraRadera
 3. Trollpackan: Vad i hela friden får dig att tro att det skulle kunna bli så??! ;)

  SvaraRadera
 4. Andra intryck: Vet inte ännu! Min man nämnde ett namn igår kväll, efter ett tips från en kollega, men jag la det inte på minnet då. Det är en distanskurs om jag fattat saken rätt.

  SvaraRadera