måndag 16 januari 2012

Gissa krisen

Nej, inte åldern.
Inte alls. Trivs ypperligt med mig själv. Åtminstone för det mesta.

Men håret. Håret! Så. Förbannat. Tråkigt. Och. Fult.

Måste göra något. Snart. Men vad?
Vill dölja min stora panna men lugg funkar inte. Klippa upp håret? Få volym lite högre upp?


Ja? Nej? Någon?! Snälla.

6 kommentarer:

 1. jag tycker frisyren på ditt profilfoto är jättefin, med bred lugg och det passar dig jättebra. Jag vet att det medför lite extra skötsel, har själv haft kort lugg i typ 10 år eller mer, men kanske kan du fundera på det?

  SvaraRadera
 2. Förstår inte varför du ska dölja pannan? Klipp kortare på sidorna och ha kvar lite lugg så blir det nog mer så som du vill ha det.

  SvaraRadera
 3. Vet inte om du är nöjd med din hårfrissan och om du gått där länge. Jag gjorde så att jag bytte frisör. Det kändes som om hon som klippte mig alltid gjorde ungefär samma sak fast jag sa att hon fick fria händer. Kan var värt ett försök att någon som inte sett dig tidigare får prova. Lätt att falla in i samma hjulspår även för frissor. jag blev i alla fall jättenöjd.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att du ska färga det mörkbrunt (lite kall ton). Klippa av det lite under käkbenen (fram) och göra en snygg uppklippning bak i nacken (slår vad om att du har fina virvlar där))som en kort bob) I stället för att dölja pannan med lugg så gör en riktigt drastisk sned bena som du fäster på motsatt sida med klämma eller låter falla fram naturligt. Tycker jag tralalla-la!

  Kram
  Mika

  SvaraRadera
 5. Håller med Kati! Du jättefin på din profilbild! satsa på lugg!

  SvaraRadera
 6. Kati: Orkar/hinner/vill inte hålla på att platta. Det är oftast ogjort arbete ändå, när man bor i blåsiga och fuktiga Göteborg.

  Singelmamman: Jag tror att du har rätt.

  Lisbet: Jag gillar min frisör. Hon lyssnar och gör som jag vill. Problemet är att jag inte vet vad jag vill :/

  Mika: Jag har funderat på att klippa det så, fast inte den luggen du föreslår, jag har försökt men ser bara dum ut.

  Maud: Tack! Se mitt svar till Kati ... Men kanske att jag klipper lugg ändå, det funkar väl lika bra att strunta i att platta den även om den är lite kortare?!

  SvaraRadera