söndag 8 januari 2012

Ska jag eller ska jag inte...?

Det är frågan.

Färga håret alltså. Jag har brutit mot en av mina regler och löften: att inte färga håret hemma själv. Någonsin.

Men jag är bra på att bryta mina egna regler och löften. Väldigt bra.

Vissa är jag ganska bra på att hålla också, om jag bara vill. Idag har årets första träningspass gått av stapeln. En joggingtur som snabbt förbyttes mot powerwalk och styrketräning på det. Hejja mig!


Men nu var ju faktiskt frågan om jag skulle färga håret eller inte? Det lutar åt att jag kommer att färga det. Med tanke på att jag köpt hem färg så...

Spännande! Ja, eller inte.
      .

5 kommentarer:

 1. Egentligen hatar jag att färga håret själv. Det är kladdigt och tidsödande och kladdigt och ännu mer kladdigt. Men det irriterar mig att frisören ska ha tusen kronor för något som jag gör själv för under hundralappen. Så jag färgar själv tre av fyra gånger. Den fjärde sitter jag och njuter desto mer. Dricker kaffe och läser skvaller. :)

  SvaraRadera
 2. Kör på :)
  Blir det fel kan du ju alltid gå till frisören.
  Jag gjorde det samma för ett gäng år sedan.. Min frisör tycker att jag hittade en toppenfärg för mig.
  Blir billigare ;P

  SvaraRadera
 3. Shamrock: Det blev inte av. Orka! Som ungdomarna säger.

  Mocka: Om jag ska ha en lite mer vågad färg och slingor får frisören göra det, då vågar jag inte chansa, men nu ska jag bara dölja den där tråkiga utväxten och det där glittret som börjar växa ut uppepå. Borde inte kunna gå fel.

  MissC: Eftersom jag snart inte ska jobba mer och inte behöver gå på kundmöten spelar det ingen roll om det blir misslyckat! Men jag har köpt en brun färg och jag har sort of brunt hår... Och om det skiter sig går jag till frisören!

  SvaraRadera
 4. Jag hade inte heller färgat hemma innan jag gjorde det för tre veckor sedan. Hade panik och köpte färg för 49:- på HM. Gissa vad. Det blev kanon och håller som sjutton gör det. Sköna slantar att tjäna där.
  Lycka till

  SvaraRadera