måndag 8 oktober 2012

Rätt så bra start på veckan

Trött dock.

Men i morgon jobbar jag mellan åtta och halv ett - heeelt okej dag. Och på onsdag mellan åtta och fyra. Sen är jag ledig torsdag-fredag. Så det känns som en bra vecka. Och som en välbehövlig sådan.

Idag har det känts bättre. Jag pratade med den ordinarie som jag gillar bäst. Hon höll med om att det varit en väldigt stökig höst.

Efter det kändes det lite lättare. Det är inte bara jag som känner så! Anade ju det, men skönt att få höra det också. Jag struntar nog i att prata med den andra ordinarie, som är tillbaka i morgon. Om vi inte får ett tillfälle och det faller sig naturligt, men just nu känns det okej allting.

(Jag råkade dessutom höra den sura kollegan fräsa åt en annan kollega i personalrummet. Ingen större fara, för det var till en kvinna med skinn på näsan. Jag kunde inte låta bli att le.)

Sen fick jag en så fin komplimang av en mamma idag när hon hämtade sitt barn, att jag kan stanna ett bra tag till bara för det!

En annan väldigt bra grej var att när jag kom hem hade maken fixat middag! Han var hemma tidigt. Nu har han gett sig iväg på möte igen. Helt okej. Det är bara sonen hemma nu, tjejerna är på scouterna. Jag ska alldeles strax ställa mig och skriva.
.

1 kommentar:

  1. Bra man som lagar mat, det gör min ibland också. Men idag gjorde jag potatissoppa till middag. Och nu sitter jag här mätt.
    Agneta kram

    SvaraRadera