onsdag 31 oktober 2012

Tiggande ungar kom hit!

Tant är på uruselt humör och den som försöker med något på mitt hus ÅKER PÅ STRYK! Maken har som tur är handlat lite godis, så att det inte ska bli några trick.

Som sagt, humöret är riktigt dåligt. Jag riktigt känner hur det osar ur ören och skriker Arg Tant om mig. Den här PMS:en kommer lite väl ofta tycker jag. Och det tycker nog min omgivning också.

På jobbet orkade jag knappt anstränga mig för att vara glad och trevlig. Det är det ju ingen annan som gör, så varför ska jag? Dunka pannan i väggen. När jag ändå inte får något för det. Nej, det får banne mig vara slut på det.

Nästa vecka blir det semester och lite think things over. Kanske ber jag att få bli förflyttad, till andra, trevligare ställen. Och jag får inte ens dåligt samvete av att tänka den tanken. Det är bra. Tror jag.

Kanske behöver jag bara sova på saken, sakerna och tingen. Eller så behöver jag komma bort som maken sa. Vart och för vilka pengar då? Och menar han mig ensam eller mig tillsammans med honom? Om jag får åka ensam kan jag tänka mig att åka till North Carolina och få några dagars trevligt sällskap, skriva klart min bok, dricka vin, prata, dricka kaffe, shoppa.

Eller ja, jag kan stanna i New York ett par dagar också.

Eller så tar jag ett lån och drar med mig familjen till Sanibel, Florida. Där var skönt. (Skoja bara, aldrig att jag skulle låna till en semester.)

...

-

3 kommentarer:

 1. Näe,men ibland blir man bra sugen att låna till en resa!
  Men bättre att bita ihop några månader och Spara pengar i stället:)

  Hallowen, usch och fy! Tur att vi också hade godis hemma. Är trött på att få ägg kastat på dörren och fönster!

  SvaraRadera
 2. Ja ja ja ja JA, jag röster på North Carolina! Åh vad kul det skulle vara!

  SvaraRadera
 3. Susjos: Mycket bättre att spara ja!

  Jessica: Det skulle vara så himla kul! (Nackdelen med att bara jobba lite är att det blir så lite pengar!)

  SvaraRadera