fredag 12 oktober 2012

Fredag! *klapp klapp klapp*

Fredag och sol!

Ja jösses. Behöver man mer?


Jag har duschat, druckit kaffe och pussat familjen hejdå. Nu är jag ensam. Det är jag och kaffet och mitt worddokument. (Ja, jag har redan skrivit 700 ord. Innan frukost!)

Idag blir det inte lika mycket skrivet som igår, för idag ska jag ta tillvara det underbara vädret. Plantera om lite krukväxter när solen värmt upp växthuset. Igår blev det så varmt där inne att vädringsfönstret öppnade sig. Ändå stod jag bara inne vid datorn och skrev och skrev.

I eftermiddag ska jag ta med mig mina småpluttar (små och små och pluttar och pluttar...) till Allum för att köpa gympaskor, höstskor och annat som de behöver. Min yngsta dotter är nästan huvudet längre än sin tvillingbror och lika lång som sin storasyster. Det är inte tal om att ärva något där inte. (Tänker på alla snygga stövlar och kängor som jag köpt till äldsta i tron om att yngsta skulle kunna ärva.)

Ikväll blir det lite trevligheter tillsammans med andra fotbollsföräldrar i en klubbstuga här på orten. I en klubbstuga som jag känner sedan barnsben, nästan. Många fester, bröllop och annat kul har jag varit på där. Ikväll blir det mingel och lite afterwork. Mingel som är min paradgren. Inte. Jag har jättesvårt för att prata med folk jag inte känner. Kallprata kan jag inte alls. Har inget behov av det! Vet inte hur man gör. Och så har jag en förmåga att säga en massa konstiga saker när jag blir nervös. Alltså jättekonstiga saker. På fel plats, vid fel tillfälle. Blah. Fyrtio år och beter mig som fjorton.

Jag tar och fortsätter skriva lite. Snart är det dags för frukost.
.

2 kommentarer:

  1. go girl! Du verkar ha ett enormt flyt just nu. :)) Heja dig. Med den här farten är du snart i mål. tänker du skriva klart allt innan du skickar något till en coach eller hur ser planen ut? Ha en härlig skrivdag!

    SvaraRadera
  2. Kati: Ja just nu har jag flow och det känns jättebra!
    Jag ska skriva klart allt innan jag skickar iväg det. Sen får vi se om jag börjar peta i texten innan det går iväg, eller om jag tar allt när jag fått svar och kommentarer. Spännande det ska bli! Känslan av att det faktiskt kommer bli en färdig bok, i någon form, börjar infinna sig!! Snart dags för skumpa! :)

    SvaraRadera