tisdag 2 oktober 2012

Oktober lämnar en del att önska

Det regnar fortfarande och jag undrar om jag kommer kunna cykla min vanliga väg idag. Det var mycket vatten redan igår.

Annars då? Jo tack, sovit gott och har fått iväg småpluttarna (nåja, inte så pluttiga längre), nu återstår att väcka den äldsta om hon inte redan vaknat och sen ta en dusch.

Jag skriver på det konstiga tangentbordet nu och det går riktigt bra. Men tveksamt om jag ska beställa ett. Tycker att handleden är vinklad lite för mycket för min tennisarm. Men det är väldigt skönt att skriva på, trots alla svordomar i början.

Nä, en dusch kanske? Och sen peppa humöret, så att det blir en bra dag.
.

3 kommentarer:

  1. Har du tennisarm skulle jag absolut säga att du ska ha någon annan lösning. Ergonomiskt kanske är bra, men jag kör med ett vanligt tangentbord och en en mus "på skena" istället för den lösa musen. Det är ju där problemet ligger, att du drar ut arm och axlar för mycket när du använder en mus vid sidan om.
    Jämför hur det är att skriva på en laptop, då kan du sitta med armarna behagligt hängande och rör minimalt på händer och armar. Om du inte har för högt skrivbord förstås.

    SvaraRadera
  2. Singelmamman: Jag använder inte musen så ofta på den datorn jag använder när jag skriver, och jag känner ofta att jag skulle vilja ha ett delbart tangentbord för handledernas skull, och för underarmar osv. Detta ergonomiska avlastar handleder och axlar och jätteskönt!

    Malla: Tack!

    SvaraRadera