fredag 19 oktober 2012

Skjorta eller inte?

Först tänkte jag att jag skulle ha skjorta och kavaj, och "finbyxor" på middagen i morgon. Men dansa i skjorta? Eh, nej. Se ut som uppklädd och städad finansvalps-wannabe i ena stunden för att sen, om det kommer en riktigt bra låt, se ut som en person som går på några olagliga preparat? Det kommer bli en konstig syn. Nä, finstassen får jag spara till en annan städad middag.

I morgon får jag ha något som i alla fall är stretch, och skönt att röra sig i. Och som inte måste strykas! Halleluja! Ett par snygga byxor som ger mig världens fulaste röv kanske? Eller mina tant- finbyxor. Nej, de saknar fickor.

Mina jättebilliga jeans, som faktiskt är rätt trevliga pga fick massor av komplimanger för min rumpa DOCK ATT DEN VAR VÄLTRÄNAD DÅ och nu är ett med låren. Men jeans liksom? Man ser ung ut i jeans.

På fötterna då? Högklackade stövletter? Kommer inte kunna dansa bra i dem. Och med bra menar jag ta ut svängarna så som jag vill. Tänk om det kommer en riktigt bra låt!!! Har inget med att se bra ut. Har inget med bra dans att göra heller.


Stövlar med bara en liten klack då? Men jeans instoppat i stövlar är inte det lite mycket ... 2010? Men vem är jag att prata trender, jag som alltid är minst ett eller två år efter?

Nä, får bli mina lågklackade halvkängor. De gillar jag och de är sköna. Sköna går före snygga. Faktiskt. Och sådan har jag alltid varit. Skönt och praktiskt - så att man kan gå riktigt fort om man vill.

Bra. Då har jag bestämt vilka skor jag ska ha. Alltid något.
.

1 kommentar:

  1. Hahahaha! Skulle kunna vara mig du beskriver. Men jag dansar inte så jag kan alltid ha klack på skor eller stövlar. Om jag inte måste gå långt förstås. Men jag tycker mig ha sett många unga tjejer med jeans nerstoppade i stövlar. Så det är nog inte helt ute.


    Att jag själv har det behöver kanske inte nämnas.

    SvaraRadera