måndag 1 oktober 2012

Hell-vette!


Alltså. Mitt förra inlägg.

Jag skriver hellre ett inlägg på telefonen (vilket jag egentligen inte gillar) än på det tangentbordet. Fy satan vilket elände. Nu har jag tagit det gamla vanliga och står väldigt illa, men det struntar jag i just nu.

Jag har sett fram emot att få testa ett bra och ergonomiskt tangentbord länge, för att min arm ska avlastas och hej och hå. Men döm om min vitglödgade ilska när det tar femhundra år att skriva en enda mening. Och alla fel som blir! Ni kanske tror att jag överdrev lite när jag skrev inlägget? Jag underdrev - alla felskrivningar kom inte med, hade jag inte ändrat många av dem hade texten varit helt oläslig. 

Fy vad arg och sur och besviken jag är.


Ge det lite mer tid än fem minuter ... ? Får se.

Om min text kommer upp i hundra nya ord idag är jag glad! (Eller så byter jag tangentbord igen. Illa kvickt.)
.

4 kommentarer:

 1. Hittade hit via Katis blogg och när jag läser ditt föregående inlägg, tycker jag ändå att du gjort det bra om det nu är så illa som du skriver :-). Dock råder jag dig överväga om det ergonomiska tangentbordet verkligen är till din fördel om resultatet blir på det där sättet :-).

  SvaraRadera
 2. Lee: Hej! Låt dig inte skrämmas av mitt humör. Jag har kort stubin och noll tålamod, men jag är rätt envis också. Tycker redan att det går bättre med tangentbordet, men galet långsamt :/

  SvaraRadera
 3. Låter inte som ett bra tangentbord, de gamla var de nog mer fart i.
  De bästa är nog inte alltid bäst!!!
  Men kanske bra ergonomiskt då!
  kram

  SvaraRadera
 4. Anna: Det handlar om att vänja sig. När man gjort det ska det tydligen vara helt suveränt.

  SvaraRadera