söndag 7 oktober 2012

Söndag söndag

Jag vaknade vid kvart över sju första gången, efter en natt full av jobbiga drömmar där allt upprepade sig och bara var jobbigt.

Nästa gång jag vaknade var klockan tio.

Jag behövde sova!


Frukost. Nybakta scones och kokt ägg, kaffe och ännu mer kaffe.


Snart ska maken och sonen iväg på match. Cup. Kan bli borta hela dagen och kvällen om det vill sig väl för sonens lag. Tjejerna är inne och ute, städar hos kaninen, eller spelar på datorn. eller om det chattas med kompisar?

Jag har kört igång en maskin med tvätt, ska ut och klippa äppleträdet och lite buskar om en stund, vika tvätt och senare idag powerwalka.


Nu är jag redo att skriva en stund. Om en månad har jag tänkt att min text ska vara färdig, som ett första utkast och då ska den skickas till en coach för synpunkter. Himla spännande! (Men jag tror fortfarande inte att jag kan skriva bra/intressant/läsvärt. Jag tror att alla som någonsin sagt något gott ... eh, ljuger.) (Ja, min tro på min egen förmåga är lysande. Inte.)
.


8 kommentarer:

 1. Du har en intressant månad framför dig då :-)

  SvaraRadera
 2. Venus: Intressant som i tagit mig vatten över huvudet... *hjälp*

  Men jag tror att jag måste fokusera mer på skrivandet och mindre på jobbet. Av flera skäl.

  SvaraRadera
 3. Har du fått kontakt med någon bra coach? Jag tror visst att du kan skriva, och ju mer man skriver ju mer utvecklas man. Så fortsätt bara skriva och sug åt dig så mycket kunskap du bara kan, antingen genom böcker eller kurser eller andra personer.

  SvaraRadera
 4. Ojjj, vilken intensiv dag.
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Om en månad? Kul! Jag tror absolut att du kan skriva!

  SvaraRadera
 6. Med tanke på hur bra du är på att skriva här på bloggen, så har jag svårt att tro att boken skulle vara kass! Ska bli så kul att få läsa den när den kommit ut! :)

  SvaraRadera
 7. Med tanke på hur bra du är på att skriva här på bloggen, så har jag svårt att tro att boken skulle vara kass! Ska bli så kul att få läsa den när den kommit ut! :)

  SvaraRadera
 8. Kati: Jag hoppas att hon ska vara bra för mig!

  Susanne: Rätt lugn faktiskt! :)

  Andra: Jag hoppas att jag kan det! Och att jag hinner!

  Jessica: Gulle dig! <3

  SvaraRadera