söndag 14 oktober 2012

Hostan from hell

Jag blir tokig!

Det retar och killar i halsen hela tiden, och jag hostar och hostar och hostar och hostar. Men killet är kvar. Och när jag har hostat ett tag får jag kväljningar och tror att jag ska kräkas. Fruktansvärt jobbigt. Jag börjar få ont i huvudet av allt hostande.

Nu har jag gått på honungen och kör det direkt ur burken (eller flaskan snarare) och i ljummet vatten. 06,15 ska jag vara på jobbet och öppna också. Kan inte vara sjuk då! Det får bli hostmedicin, har tyvärr bara en receptfri (förmodligen helt värdelös) i kylen, både ikväll och i morgon.

Jag hoppas att jag ska vara bättre redan i morgon. Kommer inte stå ut med den här hostan, den är ju löjlig ju. Vill ta en flaskborste och köra ner i halsen och få bort det som killar. För jag står inte ut länge till.
.

5 kommentarer:

 1. Låter inget vidare...
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Hemskt!
  Gå till doktorn och få utskrivet lite cocillana-etyfin!
  Krya!

  SvaraRadera
 3. Monica: Tack.

  Susjos: Den borde man alltid ha hemma!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du kan jobba då för de låter inge bra, du får vila resten av kvällen!
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Anna: Jag hoppas också att jag kan jobba. I värsta fall får jag gå hem när de andra kommit, och så fort de kan skicka en annan vikarie ... Men jag känner mig inte dålig, lite trött bara och så den jobbiga hostan, som tack och lov blivit lite bättre *peppar peppar*

  SvaraRadera