måndag 15 oktober 2012

Tog bort

Förra inlägget. Tog bort det.

Det behövdes skrivas, men inte nödvändigtvis läsas.

Man vet aldrig vem (kollegor/föräldrar) som googlar mitt namn och så småningom hamnar här. Inte så att jag skriver saker jag inte står för, men vissa saker behöver inte fler än berörda känna till.

I morgon är jag inte alls ledig, som jag först tänkt. En kollega på den andra avdelningen frågade om jag kunde vikariera hos dem i morgon och jag sa ja. Sent pass - börjar 9,30 vilket är helt okej. Ett par timmar hemma i lugn och ro på morgonen ger en bra start på dagen.

Men sen tackade jag nej till jobb på torsdag. Jag måste ha ett par dagar ledigt. Tre dagar i veckan är lagom att jobba.

Till helgen är det dessutom den årliga tjejhelgen och om jag ska orka ha roligt måste jag vila ut och bli fri från förkylningarna som härjar. (Jag funderar allvarligt på att skaffa munskydd till dagisbarnen. Kanske inte är genomförbart IRL. Eller? Nä. Men ärligt - jag HATAR snor och slem och äcklig hosta - och helst i kombination med att jag ska äta!)

Nu ska jag ta och skriva några hundra ord. Är inne i en kul period nu och det är mina karaktärer också! Kanske inte en av dem ... inte just nu. Nej, jobbigt för henne snarare. Men de andra!!
.

7 kommentarer:

 1. ofta tycker jag det är när det är jobbigt för karaktärerna som det är roligt för författaren, hehe. sadist som jag är, men jag tror på att sätta dem på prov... Det är så jag (och läsaren) lär känna dem.

  SvaraRadera
 2. du skriver och skriver, så duktigt!

  SvaraRadera
 3. det är därför jag är anonym här i Blogglandia. Även om någon jag känner skulle trilla in på bloggen så vet de inte att det är min - skönt

  SvaraRadera
 4. Kati: Jag tycker också om att skriva om jobbiga saker, men just nu händer en del roligt som jag själv skulle kunna tänka mig att vara med om! :)

  Malla: Jag känner mig lite duktig :)

  Shamrock: Jag har försökt att vara helt anonym, men det går inte ... vet inte varför. Kanske är lite exhibitionist ändå?! ;)

  SvaraRadera
 5. Var glad att du blir erbjuden jobb ändå :-)

  SvaraRadera
 6. Härligt att du skriver på, och att det händer roliga saker i berättelsen.

  SvaraRadera