måndag 26 september 2011

Märklig måndag

Första måndagen på evigheter som jag varit pigg. Min lunchdate trodde att mitt goda humör berodde på just det - lunchdate. Men det var inte det första jag tänkte på när jag vaknade i morse utan det faktum att huset är städat! Ok, inte tvättstugan (the megakaos) och inte heller arbetsrummet (the om möjligt ännu större megakaos) men övriga huset är städat och hyfsat rent, tack vare gäster igår (fönster och golv visserligen skulle må bra av lite putsning, men hey, det duger, mer än väl) och det är så sköööööönt! Att man påverkas så av Feng Shui eller vad det nu är. Häftigt!

Att jag sovit gott i natt och inte drömt stressdrömmar är också av godo för humöret. Och att jag inte är avigt inställd till jobbet. Det kan vara högst tillfälligt så jag får vara glad så länge det varar.

Men nu är det dags att ta natt. Eftersom jag bytt lakan i vår säng ikväll får jag snart krypa ner mellan rena lakan - och det är bland det allra bästa som finns.

Idag har jag också lämnat tillbaka ett par kängor jag köpte förra veckan så nu har jag tjänat ett stort antal hundralappar som jag kan lägga på några andra skor! Finurligt va?! (Undrar om det var därför som jag provade ett par sketafräcka för inte mindre än tretusen spänn. Men som tur var var de bland det oskönaste jag haft på mina fötter. Hor-skor inräknat.) (De jag förälskade mig i förra veckan som gick lös på 5600 kr vågade jag faktiskt inte prova - femtusensexhundra! För ett par skor?! Visserligen snygga som få..... men ändå. Man får ju en stor väska för det priset...)

Nej! Jag skulle inte drömma om att köpa skor för så mycket pengar! Inte ens om det var livstidsgaranti på klack och sula. Jag måste lova mig själv att inte lägga till med så dyra ovanor. Herregud... jag blir matt.

Mot de nytvättade lakanen!
        .

         .

2 kommentarer:

  1. Rena lakan Vilket paradis det är. Jag får känslan av att jag sover bättre då men gudars om man skulle behöva byta sängkläder varje dag. Det räcker att man gör det när det går magsjuka. Nu håller vi tummarna för att måndagskänslan håller i sig hela veckan

    SvaraRadera
  2. Det där m dyra vanor.. Har man en gång börjat är det svårt att få bort ;) Jag ryckte på axlarna förr å köpte skor för runt 4000kr :/ Idag prioterar jag annorlunda! Men de är det dyra mina ögon omedvetet faller för i första hand.. Sen sker överläggning i huvudet ;) jag brukar kunna vara förnuftig. Köper jag skor för 1300kr tycker jag det är okej medans min sambo tycker det är rena rånet ;P

    SvaraRadera