söndag 19 juni 2011

Trötter

Lagom tills maken och sonen kommer hem är jag redo för sängen. För att sova alltså.
De åkte hemifrån en kvart efter att jag kom hem från jobbet i fredags, och kommer hem om ungefär en halvtimme. Jag hoppas att jag är vaken då. Jag är nämligen väldigt väldigt väldigt trött nu. I kroppen, i själen, i överallt. Men mest i benen och rumpan tror jag. En halvtimmes joggingtur har den effekten på mig mitt svaga stycke. Och så måste jag orka vara pigg i morgon. Jag ska nämligen jobba arslet av mig, för att hinna med  allt jag inte hann med förra veckan. Inte stressa inte stressa inte stressa!


Eh. Något kom i mellan när jag skrev stycket ovan. Nu har det gått nästan en timme sen senaste utkast sparades.
De är hemma nu. Solnedgången är nästan bedövande vacker, men innan jag fått bytt objektiv har solen gått ner.
Nu ska jag lägga fram kläder inför i morgon, eller så skiter jag i det som vanligt och får panik i morgon bitti. Varför bryta en fin vana?

Nytt jobb i all ära MEN NU BEHÖVER JAG SEMESTER!
     .

5 kommentarer:

  1. Hoppas du snart får semester!!

    SvaraRadera
  2. Brukar ju få lite ångest innan semestern börjar! Själv jobbar jag bara en vecka för att sedan ha semester i tre veckor!!

    SvaraRadera
  3. Jag jobbar två veckor, sen har jag fyra veckor! Längtar!

    SvaraRadera
  4. Haha! Jag brukar också tänka att jag ska lägga fram kläder kvällen innan.. lik förbannat står jag där morgonen därpå och river i garderoben klockan kvart över borde-redan-vara-på-väg :)
    Why change?

    SvaraRadera
  5. Snart får du din semester, jobba bara inte ihjäl dig innan dess. Då tar det extra lång tid att varva ner och kunna njuta av semestern.

    SvaraRadera