lördag 17 december 2011

Dagen efter kvällen före

Jag ler! Hela jag är full av positiv energi. Vilken kväll det var igår, vilken fest! Så påkostad och bra! Hel-lyckad.

Minuterna innan vi skulle upp och framträda, när vi precis satt oss till bords och fått vad vi ville ha i våra glas, började mitt hjärta slå riktigt hårt. Sådana där brutala nervös-slag. Och jag kände svagheten landa i knäna. Jag skulle darra, det visste jag - och jag darrade lite när jag väl stod på, men det gick över. Jag gjorde alla steg och rörelser och jag tror att jag gjorde dem i takt med alla andra. När det var min tur gick jag fram och körde, kanske inte så det rök, men ändå körde! Jag uppfattade att folk klappade i händerna och tjoade, vilket var jättekul och sporrande! När allt var över var jag kav lugn. Hjärtat slog i normal takt och kroppen var stabil. Våra bordsherrar (som inte visste att vi skulle uppträda) sa: Så det var därför ni var lite stela förut!

Vårt uppträdande anspelade på jobb och vi började med Working nine to five, She works hard for the money, Det går bra nu (och då höll vi upp bilder på vår vd - som också talade in en egen version av Petters Det går bra nu - och han gjorde det så förbannat bra!!!), No stress - och den framförde jag! och så avslutade vi med All I want for christmas ... I mellan alla låtar hade vi lagt in olika roliga citat. Bland annat "Du har ju hela helgen på dig ..." och "Show me the money"

Ja jösses vad roligt. Och alla förberedelser. Alla kvällar vi tränat! Våra paljettklänningarna (jag hade faktiskt min resten av kvällen!) och - I Just Love - lösogonfransarna! Shit vad roligt det var! Så inte jag att gå utan glasögon och hårt sminkad och med paljettklänning! Allt som glittrar är så inte jag! Men det var bara att gå in i roll och köra utav bara helsike! Så fantastiskt roligt! Jag måste nog göra så lite oftare! Det bor nog en teaterapa inom mig. Någon stans djupt inne.
         .

5 kommentarer:

 1. Låter som en härligt lyckad kväll :)

  SvaraRadera
 2. Coolt, kul när det blir bra!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Vad gald jag blir för din skull att det blev en lyckad kväll. jag har en känsla av att du behövde det just nu. Jag har lärt mig att man ska vara nervös innan. det kallas anspänning och är helt naturligt. Man gör också ett bättre framträdande då
  Njut av det hu

  SvaraRadera
 4. Vad roligt! Jättekul! Och grattis att du vågade!;)

  Glitter&Glamour gillar jag, även till vardags;) Inte rädd för det alls, och jag tycker att svenskor i allmänhet är lite för blyga och "gråa" faktiskt, och då är jag ju svenska själv*skratt* Hmm...men jag måste ju ha något annat påbrå?*tänker*

  På med färg och glitter! Tänk vad glammigt det skulle bli på jobbet då!

  SvaraRadera
 5. Va roligt :)
  Låter som om du är sjukt nöjd, och det behövde du verkligen!

  SvaraRadera