måndag 5 december 2011

Lite blablabla

För att vara måndag har den här måndagen varit helt okej. Faktiskt.

Morgonen började med en inbjudan till möte med en av säljarna (eller Key Account Manager) (tillika han som går under begreppet "en av de snyggaste" - han är också väldigt trevlig, på ett väldigt trevligt sätt!), vi skulle gå igenom lite saken inför ett kundmöte som vi ska ha på onsdag, som blev ändrat från torsdag och så höll vi på att snurra till det rejält. Den här snygge säljaren är inte bara trevlig utan lite snurrig också - inte bara jag som är snurrig i den här världen - halleluja!

Det kommer bli bra och trevligt. Vår gemensamma kund är dessutom väldigt trevlig och gullig. Och så ska vi träffa hennes nye chef. Om honom vet jag inget men han har ett osexigt namn. Och låter som att han kan vara i min pappas ålder. Bortsett från att min pappa är pensionär.

Nej, när jag tänker efter känner jag en annan med samma osexiga namn. Som är två år äldre än jag. Gubbe.

Jag hade sen lunch idag och stämde träff med maken. Vi åt panerad torsk med någon majonässås. Den såsen (kanske i kombi med paneringen) har pajat min mage. AJ.

När jag kom tillbaka efter lunch gick jag nästan dubbelvikt. Så ont jag hade! Jag var nära att åka hem om det inte vore för att jag var rädd att faktiskt bajsa på mig på bussen hem. Så jag stannade kvar till halv fem.

Nu har jag ont, är hungrig, har ont, är hungrig, och jävligt irriterad på min problemmage. Och ja, jag har naturligtvis ätit lite för mycket vetemjöl de senaste dagarna. Men det gick ju bra ju! Tills idag..... Skit.

Vet inte om det är mjölet som orsakar problemen eller om det är stress och som idag väldigt fet mat. Men om jag undviker vetemjöl mår magen mycket bättre.

Jag har fått köpt vinterkängor till barnen idag (passade på när bärhjälpen hade bilen!). Hoppas bara att de passar på barnens fötter!

Nähä, ska jag orka duscha innan barnen kommer från scouterna tro? I så fall får det bli NU!
       .

1 kommentar:

  1. Magont är det värsta som finns - hoppas att det har gått över nu

    SvaraRadera