lördag 10 december 2011

En skön skön lördag!

I natt har jag sovit mellan 23:00 och 9:00! Som en klubbad säl. Kände mig tung i hela kroppen när jag vaknade. Funderade på att ta en promenad direkt, men beslöt att äta frukost först och gå ut och gå sen.

Precis när jag skulle börja koka ägg och tevatten gick strömmen. Typiskt! Jag tänkte på mitt kaffe som jag bara måste ha efter frukost. Vi kom på att vi fick promenera ner till tappen efter frukost och köpa oss varsin kaffe. En halvtimme senare, när vi ätit lite smörgås kom strömmen tillbaka. Då kokade jag ägg och satte på kaffe. Och i samma sekund som äggen var klara och kaffet runnit ner gick strömmen igen! Vilken ofattbar tajming! Hur ofta har man sådan tur?

Vi fick i oss frukost och kaffe och efter det gick maken och jag ut och gick. Tio tusen steg. Heja oss. Vi såg till att värma oss ordentligt med kaffe och choklad.

Nu är det dags för lunch och i vanlig ordning är det så där med mat och matlagningslust hemma hos oss. Det får bli rester och ikväll blir det hämtmat från thaien.
        .

1 kommentar:

  1. Fast det låter besvärligt så får du det att låta så himla mysigt. Ska kolla om sambon kan fixa lite strömavbrott i morgon förmiddag
    Sköt om dig

    SvaraRadera