tisdag 6 december 2011

Hur mår jag?

Ja, hur mår jag egentligen. Jag har inte längre några smärtor i magen, är bara lite öm. Och hungrig. Skulle behöva vara hemma resten av veckan känner jag, för att sova ut och vila upp mig. Komma ikapp mig själv.  Få tid att måla och skriva. Dricka kaffe, gå och titta ut genom fönstren och bara vara.

Men det går inte. I morgon har jag ett kundbesök, som ska bli trevligt!

Dessutom sätter jag mina kolleger på pottkanten genom att inte vara där. Men nej, jag kan inte sätta mina kolleger före min hälsa och det gör jag inte heller. Att jag skulle behöva vara hemma hela veckan innebär inte att jag måste det. Av något annat skäl än att det hade varit skönt. Och lite nödvändigt. Ja, jag har lust att skolka. Men det ska jag inte göra. Tyvärr.
        .

4 kommentarer:

 1. Åhh va jobbigt med magont, hoppas du blir bra snart.
  Ta hand om dig! kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du är bättre i magen nu!
  Men, måste fråga...har inte du bytt jobb? Trivs du inte där? För du låter likadan som innan du bytte jobb, om du nu gjorde det då...
  Ta hand om dig!
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Trollpackan: Jo, jag har bytt jobb! Och jag trivs bra, riktigt bra! MEN, jag gillar inte att det är heltid (heltid är ett krav och det visste jag när jag sökte jobbet, så jag kan egentligen inte säga något - fast klaga kan jag!).

  Jag vill ägna mig mer åt mig själv och saker som gör mig glad och lycklig. Och så vill jag skriva klart min bok så jag kan börja på nästa! :)

  SvaraRadera