onsdag 19 februari 2014

Jamen okejdå

Det förra inlägget egentligen skulle handla om var lite om min dag. Very interesting inlägg.

Idag har jag varit dödstrött sen jag vaknade strax innan sju. Precis innan klockan ringde. Dödstrött! Och så säger maken "Jag vill sova en stund till." Då brann det en stund i mitt huvud. Varför i ******* ville han att jag skulle väcka honom klockan sju om han ändå inte tänker gå upp då? När branden la sig insåg jag att jag ändå hade tänkt vakna då, för att väcka sonen. Ingen idé att bli arg på maken alltså. Skit också.

Gick upp. Väckte barn. La mig i soffan och tittade på Godmorgon Sverige. Gjorde kaffe. Åt frukost. Fortsatte titta på tv. Sen började OS. Pappa kom och tittade på längdskidorna med mig. Och drack kaffe. Det blev två bronsmedaljer. Sen tittade jag på curling. Och åkte med döttrarna till Allum. Hela tiden gick ögonen i kors och jag ville bara hem och sova.

Väl hemma igen blev det curling igen. I typ tio minuter. Sen gav jag mig ut och joggade/powerwalkade med min syster. Huvudvärken försvann och tröttheten ersattes med annan trötthet, men nu är sömnigheten tillbaka igen. Dock känner jag mig lite gladare och lite piggare trött (en sundare trötthet) än innan jag rörde på mig.

Hurra för motion! I vilken form som helst. Vi tog en tjugo minuter lång jogging/PW-tur, inte särskilt långt eller snabbt, men det fick räcka. Lite är bättre än inget.

Snart är OS över. Då ska jag ta itu med mitt liv igen.
1. Röja i arbetsrummet.
2. Redigera
3. Motionera/meditera/fokusera på mig själv och min hälsa

Nu ska jag duscha och sen sova. Halleluja!
3..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar