onsdag 11 november 2009

Det här med sjuka barn


Jodå, jag är hemma idag. Sonen låg och hostade halva natten och klagade ju på halsont i går kväll. I morse blev han jättesur för att han inte får gå till skolan. Halsen gör nämligen inte längre ont! Vad ska jag göra? Vad ska jag tro?

Hade det varit en vanlig vecka hade jag nog låtit honom gå till skolan idag, men i morgon ska de få influensavaccinet och jag vill gärna att han är med då. Bättre att han är hemma en extra dag och vilar upp sig. Fast jag känner mig superstressad - jag har hur mycket som helst att göra på jobbet eftersom jag varit borta en del nu...

Det är novembers fel. Skitmånad. Sjukmånad.

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Känner igen mig precis! Jag är hemma med två halvsjuka alt halvfriska döttrar. De har legat i feber i början av veckan. Ett tag trodde jag att jag också var drabbad. I dag är den " extra dagen". I morgon måste jag till jobbet!

    SvaraRadera
  2. Men lite skönt att novemberslappa också va...? Vi kan ju skåla i kaffe hela dan:)

    SvaraRadera
  3. Bättre att vara hemma en dag extra fast det ibland känns onödigt. Känner igen mig i stressen som river i en när man vet att det finns en miljon saker att ta tag i på jobbet!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  4. Annica: Hoppas dina snart är helt friska!

    Kommandoran: Det kan vi göra! : )

    Gafflan: Jo men så är det ju, bättre att vara hemma en dag extra än att släppa iväg dem en dag för tidigt. Jobbet finns ju kvar...

    SvaraRadera