fredag 20 november 2009

På väg!


Jag är på väg!

Och solen skiner! Vågar man hoppas på att den gör det ett tag? Typ hela helgen? Tveksamt, va? Jag får passa på att njuta av den så länge den visar sig!

Internet ombord på tåget! Lite långsammare än hemma, men jag har gott om tid! Jag ska passa på att vila lite. Jag sov dåligt i natt och idag har jag varit lite hispig! Som vore jag 7 år och skulle utanför stadens murar för första gången, och inte 37 och med flera (olika typer av) resor och annat i bagaget. Jag orkar inte ens låssas vara världsvan och belevad, jag är helt till mig!
"vilka sköna säten" (de är sköna, och det är gott om plats!)
"oh, vi rullar!"
"oj, titta där!"
"och oj, titta där!"
Coola paret framför kommer snart be mig hålla tyst.
Men allt blir ju så fint ute när solen äntligen skiner! Alla fälten, de nakna träden, de söta fåren i hagen. Alla vackra hus!

Nu är det bara mat som saknas. Dags för lunch. Frågan är bara om jag klarar av att gå. Det gungar och vinglar lite. Ibland lutar hela tåget. Läskigt. Men jag har ju jättebra balanssinne så det blir en baggis. Kan passa på att stå på ett ben också när jag ändå håller på. Hm...

Men jag säger som Nilla: Det som inte dödar blir ett bra blogginlägg.
(och nu håller jag på att kissa ner mig, jag måste resa mig)

4 kommentarer:

  1. Tågnörden: Det är ju jättemysigt! Vi funderar på allvar, maken och jag, på om vi inte skulle ta och åka tåg så långt norrut det går i sommar! Och se midnattsolen och hela (nja) norra Sverige! Urmysigt!

    SvaraRadera
  2. Älskar att resa! Spelar egentligen ingen roll vart eller på vilket sätt, det är själva resan som är det häftiga.

    SvaraRadera
  3. Guskelov att det finns såna som du som kan glädja se över en tågresa! Att bli så blasé som paret mittemot är inget att trakta efter!

    SvaraRadera