måndag 23 november 2009

Måndagsmys


Hemma igen efter svinvaccinering på skolan av minsta tjejen. Det gick otroligt snabbt och smidigt - och nu är alla tre vaccinerade. Första dosen. Själv har jag huvudet långt nerkört i sanden. Va, svininfluensa? Vaccin? *känner inte till*

Det mörknar ute nu, och det regnar och blåser. Inte så upplyftande. Men jag är fortfarande lycklig efter helgen! Det känns nästan osannolikt att vi fick en så underbart vacker dag i lördags! Hade det varit novemberrusk hade vi nog inte promenerat lika mycket utan i stället spenderat (mycket) mer pengar på shopping. Det hade blivit en underbart trevlig helg ändå, men solen är ju ändå alltid solen! Och när den har lyst lite drygt tre timmar under hela november och sen plötsligt visar sig i hela sin prakt, ja då kan man inte bli annat än toklycklig!

Nu ska jag och barnen äta lite godis och mysa en stund! Det blev ju inget mys i helgen och det får vi ju ta igen nu! Ack ljuva regniga måndagkväll (när man sitter inomhus)

4 kommentarer:

  1. Måndagsmys kanske man skulle införa, så känns den här dagen inte lika trist?

    SvaraRadera
  2. På en solig novemberdag kan man leva länge! Ett par dagar iallafall.

    SvaraRadera
  3. Kul att ni hade så mysigt i Stockholm! Och ja, solen är ju alltid solen! Man bliiiiir ju så lycklig när den visar sig i gråtrista november! Här har Stora Syster tagit sprutan idag, även mamman fick en dos. Nu får vi se om det händer något. Helst inte!
    Fortsatt trevlig, mysig måndagskväll önskar jag!

    SvaraRadera
  4. Nipe: Inte fel alls! Lite ljus i måndagseländet.

    Nilla: Absolut! Jag hoppas att jag ska leva på den dagen fram till torsdag.

    Cina: Hoppas du klarar dig från biverkningar!

    SvaraRadera