måndag 31 december 2012

Gott slut!

2012 sjunger på sista versen, jag har sovit illa och har lite dov huvudvärk. Annars är det bra. Eller nej, det är det inte. Det regnar och är grönt och brunt och grått ute - skitfult.

Det här med miljön och den globala uppvärmningen oroar mig. Alltid.


Men, jag får lyfta blicken lite - det gynnar inte miljön att jag deppar ihop av oro. Jag ska vika tvätt, stryka en skjorta och köra igång en omgång tvätt. Sen, om jag orkar och har lust, ska jag rensa i arbetsrumsröran. Eller så gör jag det en annan dag. Måste ju ha något att sysselsätta mig med även nästa år.

Träningsvärk har jag! I låren och i armarna. Heja mig! Måtte jag hålla mig frisk och hel nu så jag kan fortsätta träna. Ni anar inte hur glad jag är att jag fixar att göra armhävningar, trots att jag fortfarande får träningsvärk av de ytterst få och försiktiga övningarna. Jag skulle lätt kunna göra fler men då kanske jag överanstränger armen och det är det inte värt.

Skriva ska jag nog inte göra idag. Hinns inte. Det ska göras efterrätt och inhandlas lämpligt vin. Det ska plattas hår och läggas smink, det ska fixas med naglar (jodå! Har haft en ask med lösnaglar i lådan i ett par år nu. Dags att använda dem nu!)

Och så ska jag försöka att inte gråta vid tolvslaget. Vilket jag alltid gör. Få tillfällen (förutom bröllop) får mig så rörd som när man ska räkna ner och önska gott nytt år. Får en klump i halsen bara jag tänker på det.

Nähä, dags att sätta igång!
.

1 kommentar: